OMÜ Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü

  • OMÜ
  • Mühendislik Fakültesi
  • Anasayfa
  • İletişim
  • EN

+90 362 312 1919

muh.gida@omu.edu.tr

  • Bölüm Hakkında
    • Genel Bilgi
    • Fotoğraflar
    • Komisyonlar
    • Özgörev, Özgörüş, Eğitim Amaçları ve Program Çıktıları
    • Bölüm Yönetimi
    • İç ve Dış Paydaş Toplantıları Sonrası İyileştirmeler
    • İç ve Dış Paydaş Görüşleri Alınarak Revize Edilen Eğitim Amaçları
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • Araştırma
    • Projeler
    • Laboratuvarlar
    • Analizler
  • Belgeler
    • Formlar
    • Staj
  • MÜDEK
  • İŞ TAKVİMİ
  • İLETİŞİM
  • EĞİTİM-ÖĞRETİM
    • Lisans
    • Lisansüstü
    • Öğrenci Değişim Programları
    • Mühendislik Uygulama Programı (MUP)
    • Lisans (Copy)
  • Toplumsal Yaşama Katkı
    • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
    • Birim Faaliyetleri

Sağlık

  • Toplumsal yaşama katkı
  • Birim faaliyetleri

Toplumsal Yaşama Katkı

  • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
  • Birim Faaliyetleri
    • Ar-Ge
    • Sosyal Sorumluluk
    • Eğitim
    • Sağlık

2024-2025 Bahar Yarıyılında 'Temiz Eller Sağlıklı Bedenler' etkinliği gerçekleştirildi. (27.03.2025)

2024-2025 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılında 'Geleneksel Fermente Gıdaların Okul Çağındaki Çocukların Büyüme ve Gelişmesindeki Önemi' etkinliği düzenlendi. (12.12.2024)

Bağlantılar

  • Akademik Takvim
  • OMÜ Ders Kataloğu
  • Öğrenci Değişim Programları

İletişim

OMÜ Kurupelit Kampüsü
Gıda Mühendisliği Bölümü
55200 Atakum, Samsun
TÜRKİYE

+90 362 312 1919

muh.gida@omu.edu.tr



Hızlı Linkler

  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi
  • Öğrenci İşleri
  • OMÜ de Yaşam
Copyright @ 2023 | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - BİDB | Powered by Grav