OMÜ Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü

  • OMÜ
  • Mühendislik Fakültesi
  • Anasayfa
  • İletişim
  • EN

+90 362 312 1919

muh.gida@omu.edu.tr

  • Bölüm Hakkında
    • Genel Bilgi
    • Fotoğraflar
    • Komisyonlar
    • Özgörev, Özgörüş, Eğitim Amaçları ve Program Çıktıları
    • Bölüm Yönetimi
    • İç ve Dış Paydaş Toplantıları Sonrası İyileştirmeler
    • İç ve Dış Paydaş Görüşleri Alınarak Revize Edilen Eğitim Amaçları
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
  • Araştırma
    • Projeler
    • Laboratuvarlar
    • Analizler
  • Belgeler
    • Formlar
    • Staj
  • MÜDEK
  • İŞ TAKVİMİ
  • İLETİŞİM
  • EĞİTİM-ÖĞRETİM
    • Lisans
    • Lisansüstü
    • Öğrenci Değişim Programları
    • Mühendislik Uygulama Programı (MUP)
    • Lisans (Copy)
  • Toplumsal Yaşama Katkı
    • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
    • Birim Faaliyetleri

Analizler

  • Araştırma

2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılı son 6 ay döner sermaye analiz ücretlerini ek'te bulabilirsiniz.

2024 yılı son 6 ay döner sermaye analiz ve bilimsel rapor ücretleri.xlsx

Son Haberler

YDİ114 İngilizce-II ve YDİ214 İleri İngilizce-II Derslerinin Mazeret Sınavı Tarihlerinde Yapılan Değişiklik
9 Mayıs 2025

Hijyen ve Sanitasyon Semineri
8 Mayıs 2025

Glutensiz Yaşam Paneli
5 Mayıs 2025

Etkinlikler

Nis 21

TÜBİTAK-4007 'Bilim Şenlikleri Destekleme Programı'

Nis 10

Geleneksel Fermente Gıdaların Okul Çağındaki Çocukların Büyüme ve Gelişmesindeki Önemi

Nis 10

2024-2025 Eğitim Öğretim Bahar Dönemi Mezun Öğrenci Buluşması

Bağlantılar

  • Akademik Takvim
  • OMÜ Ders Kataloğu
  • Öğrenci Değişim Programları

İletişim

OMÜ Kurupelit Kampüsü
Gıda Mühendisliği Bölümü
55200 Atakum, Samsun
TÜRKİYE

+90 362 312 1919

muh.gida@omu.edu.tr



Hızlı Linkler

  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi
  • Öğrenci İşleri
  • OMÜ de Yaşam
Copyright @ 2023 | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - BİDB | Powered by Grav