OMÜ Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü

  • OMÜ
  • Mühendislik Fakültesi
  • Anasayfa
  • İletişim
  • EN

+90 362 312 1919

muh.gida@omu.edu.tr

  • Bölümümüz
    • Genel Bilgi
    • Fotoğraflar
    • Komisyonlar
    • Bölüm Yönetimi
    • İç ve Dış Paydaş Toplantıları Sonrası İyileştirmeler
    • İç ve Dış Paydaş Görüşleri Alınarak Revize Edilen Eğitim Amaçları
    • Özgörev, Özgörüş, Eğitim Amaçları ve Program Çıktıları
  • Eğitim Öğretim
    • Lisans
    • Yüksek Lisans Programı
    • Doktora Programı
    • Değişim Programları
    • Ders Bilgi Paketi
    • Eğitim Amaçları
    • Program Çıktıları
    • ÇAP ve YAP
  • ÖĞRENCİ
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    • Akademik Takvim
    • Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS)
    • Ders Programları
    • Sınav Programları
    • Ders İçerikleri
    • Öğrenci Toplulukları
    • Kariyer Merkezi
    • Mezunlar Koordinatörlüğü
    • Staj
    • Aday Öğrenci
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Engelli Öğrenci Birimi
    • Danışmanlık Saatleri
    • Mezunlarımız
    • Kütüphane
  • Personel
    • Akademik Personel
    • Akademik Personel Emekli
    • İdari Personel
    • İdari Personel Emekli
  • Araştırma
    • Laboratuvarlar
    • Projeler
    • Bölüm Araştırma Performansı
    • Faydalı Linkler
    • Analizler
  • Belgeler
    • Yönergeler ve İlkeler
    • Deney Föyleri
    • Şablonlar
    • Formlar
  • Kalite
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Görev Tanımları
    • İş Akış Süreçleri
    • Paydaşlar
    • Birim Paydaş Danışma Kurulu
    • Birim Paydaş Katkı Matrisi
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • Üniversite Kalite Yönetim Sistemi (ÜNİKYS)
    • Dijital Arşiv
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Akreditasyon
    • Anketler
    • Eğitim Öğretim Performans Değerlendirme (EOPD)
    • OMÜ Mühendislik Fakültesi Sınav Uygulama Kuralları
  • Toplumsal Yaşama Katkı
    • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
    • Birim Faaliyetleri

Aday Öğrenci

  • Öğrenci̇

Aday öğrenci linklerine aşağıdaki bağlantı adreslerini kullanarak ulaşabilirsiniz.

Aday Öğrenci

Merkez Kütüphane

Sosyal, Kültürel ve Sportif Etkinlik

Eğitim Materyalleri

IEEE Topluluğu

Değişim Programları

Yatay Geçiş

Uluslararası Öğrenci

Son Haberler

Ar-Ge Süreç Yönetimi Eğitimi
6 Kasım 2025

GÜNCEL 2025 - 2026 Güz Yarıyılı Ara Sınav Programı
5 Kasım 2025

16 Ekim Dünya Gıda Paneli
20 Ekim 2025

Etkinlikler

May 14

Glutensiz Yaşam Paneli

Nis 21

TÜBİTAK-4007 'Bilim Şenlikleri Destekleme Programı'

Nis 10

Geleneksel Fermente Gıdaların Okul Çağındaki Çocukların Büyüme ve Gelişmesindeki Önemi

Bağlantılar

  • Akademik Takvim
  • OMÜ Ders Kataloğu
  • Öğrenci Değişim Programları

İletişim

OMÜ Kurupelit Kampüsü
Gıda Mühendisliği Bölümü
55200 Atakum, Samsun
TÜRKİYE

+90 362 312 1919

muh.gida@omu.edu.tr



Hızlı Linkler

  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi
  • Öğrenci İşleri
  • OMÜ de Yaşam
Copyright @ 2023 | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - BİDB | Powered by Grav