5/ı Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Hakkında Önemli Duyuru!

Yazar: gidamuhendislik.web | Tarih: 1 Ekim 2021

Rektörlüğe bağlı Yabancı Diller Bölümü tarafından koordine edilen 5/ı Yabancı Dil Muafiyet Sınavı 6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 10:00’da Mühendislik Fakültesi MF 202 kodlu amfide yapılacaktır.

Sınava sadece yeni kayıtlı öğrenciler ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında üniversitemizde okumaya hak kazanmış ve o yılı Türkçe hazırlık okuyarak geçirmiş YÖS sınavı ile yerleştirilen yabancı uyruklu öğrenciler girebilir.

Ara sınıflarda okuyan öğrenciler muafiyet sınavına başvuru yapamaz ve sınava giremez.

Öğrenciler sınava girmek istediklerine dair dilekçelerini şahsen veya elektronik olarak 5 Ekim Salı günü saat 16:00’ya kadar bölüm sekreterliklerine vereceklerdir.

Elektronik olarak başvuru dilekçesi göndermek için mail adresi: muh.gida@omu.edu.tr