Nis 21
TÜBİTAK-4007 'Bilim Şenlikleri Destekleme Programı'
“Tübitak 4007 – Bilim Şenlikleri Destekleme Programı” kapsamında Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Münir ANIL, 16.04.2025 saat 10:00-12:00’ de Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi 9., 10. ve 11. sınıf öğrencilerine “Gıda ve Sağlık” konus…
Nis 10
Geleneksel Fermente Gıdaların Okul Çağındaki Çocukların Büyüme ve Gelişmesindeki Önemi
Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. üyesi Latife Betül GÜL Samsun AÇI Okulları 4, 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik Tutum Yatirim ve Türk Mallari Haftası tarihleri kapsamına giren 12.12.2024 tarihinde “Geleneksel Fermente Gıdaların O…
Nis 10
2024-2025 Eğitim Öğretim Bahar Dönemi Mezun Öğrenci Buluşması
19.03.2025 Çarşamba günü, Bölümümüz eski mezunlarından Ak Gıda Ar-Ge yöneticisi Ayşen Can'ın katılımı ile mezun-öğrenci buluşması söyleşisi düzenlendi. Söyleşi süresince öğrencilerimiz Ayşen Can hanımefendinin aktardığı mesleki tecrübe ve deneyimleri…
Nis 10
2024-2025 Bahar Dönemi Oryantasyon Etkinliği
Bölümümüz 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi 1. sınıf öğrencileri ile oryantasyon amaçlı toplantı gerçekleştirildi. Öğrencilere bölüm tanıtımı yapılarak; eğitim hayatları süresince elde edinebilecekleri kazanımlar ve program harici kariyerlerine olumlu …
Nis 08
Temiz Eller Sağlıklı Bedenler
27.03.2024 tarihinde bölümümüz Dr. Öğretim Üyesi Latife Betül GÜL tarafından, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi anaokulu öğrencilerine "Temiz Eller, Sağlıklı Bedenler" adı altında, el yıkama alışkanlığının pekiştirilmesine yönelik at…
- «
- 1(current)
- 2
- 3
- »