Geleneksel Fermente Gıdaların Okul Çağındaki Çocukların Büyüme ve Gelişmesindeki Önemi

Author: gidamuhendislik.web | Date: April 10, 2025

Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. üyesi Latife Betül GÜL Samsun AÇI Okulları 4, 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik Tutum Yatirim ve Türk Mallari Haftası tarihleri kapsamına giren 12.12.2024 tarihinde “Geleneksel Fermente Gıdaların Okul Çağı Çocuklarının Büyüme ve Gelişmesindeki Önemi” adlı eğitici bir seminer vermiştir. Seminer sonunda çocuklar geleneksel fermente gıdalarımız ile ilgili ayrıca merka ettiklerini öğretim elamanımıza sorarak seminere aktif katılım sağlamışlardır.